Casa a Tamariu, 2009

Casa a Tamariu, 2009

 

L’austeritat és la premissa d’aquesta casa, on la qualitat dels materials i acabats pren tot el protagonisme. Es tracta d’un  antic local comercial i un apartament transformats en un sol habitatge de planta i pis. L’amplitud i funcionalitat hi són principis bàsics, ja que els seus propietaris l’usen com a punt de reunió estiuenc d’una família extensa. Per això, els espais comuns estan preparats per albergar un gran nombre de persones, i cada habitació disposa del seu bany.

El paviment de tota la casa és de ciment polit, un material aplicat pels nostres treballadors de gran resistència i aspecte molt coherent amb l’estètica general. Als banys, lavabos, banyeres i dutxes són fets d’obra i estucats a la calç, amb un resultat semblant al del terra. Els mobles, totalment blancs i rectes seguint el minimalisme imperant, són dissenyats especialment per a la casa i fabricats pels nostres fusters.

Mancada d’espais exteriors, per dotar la casa de la màxima lluminositat i alhora garantir la intimitat es van col·locar vidres polaritzats a les finestres, que obstaculitzen la visió des de fora. A més, es van instal·lar tubs de llum que, amb un sistema de miralls, la condueixen des del teulat fins a les cambres interiors.

 

 

Enviar comentari