Casa a Calella de Palafrugell, 2014

Casa a Calella de Palafrugell, 2014

 

Una vella casa d’estiueig que combina senzillesa i respecte a la seva essència. Aquesta residència, una planta baixa situada a Calella de Palafrugell, es va reformar seguint les últimes tendències en decoració però reforçant els trets més genuïns, com el joc d’arcs del passadís i la sala. La zona dels sofàs, anteriorment una habitació tancada, es va obrir al menjador a través d’un arc simple a imatge del doble ja existent. Al menjador es va ampliar el vell armari encastat reproduint fidelment el seu estil, que combina molt bé amb els porticons de les finestres, conservats en totes les habitacions.

Totes les obertures es van pintar de gris clar, un color que harmonitza amb el terra de ciment polit present a tota la casa. Als banys, prestatges i dutxes són fets d’obra i estucats a la calç. El blanc de les parets ajuda a crear l’ambient senzill i lluminós que impregna l’espai, on la col·lecció d’obres d’art dels propietaris és protagonista. A l’exterior es va construir un porxo -pavimentat també amb ciment polit per tal de donar continuïtat- que actua com un alegre menjador d’estiu. Cal destacar també l’habitació dels nens per la qual, donades les dimensions reduïdes de l’espai, es van encarregar mobles fets a mida que, gràcies a una intel·ligent disposició i l’elecció del color blanc, eviten la sensació de sobrecàrrega, podent acollir fins a quatre persones.

 

 

1 comentari

  1. Me encanta esta combinacion de moderno y antiguo.

    Reply

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>