Apartament a Llafranc, 2009

Apartament a Llafranc, 2009

 

En la reforma d’aquest apartament es partia de dos grans factors que ho condicionaven tot: el primer, unes dimensions molt reduïdes; el segon, la seva magnífica vista sobre la platja. La cuina-menjador n’és una bona síntesi. Tot en un sol espai, es va optar per una barra separadora que dota la cuina de més superfície ­­i hi afegeix dos armaris baixos. Així, tant cuinant com menjant o descansant al sofà es pot gaudir sempre de la presència del mar.

Per  donar sensació d’amplitud, es va apostar pel minimalisme i el blanc en totes les habitacions excepte el bany. Aquí, l’optimització de l’espai aboca a una solució imaginativa: la d’integrar el vàter dins l’àrea que queda darrere la mampara de la dutxa.

 

 

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>