Estudi a Begur, 2012

Estudi a Begur, 2012

El propietari d’aquest xalet de Begur ens va encarregar transformar un soterrani amb molt potencial, ja que dona al jardí del darrera, en un estudi d’una habitació. Sempre seguint un estil rústic, es va dissenyar un sol espai per a la sala d’estar i la cuina-menjador, però dividit en dos ambients a través del sostres. A la cuina-menjador, vam construir un sostre de revoltons a la manera de principis del segle XX, que dona a l’estança una forta personalitat. La campana de la cuina, també molt tradicional, la vam cobrir amb el mateix rajol per donar unitat al conjunt.

L’ambient rústic també es fa notar en detalls com una antiga biga recuparada, que dona personalitat a l’espai que comunica amb el dormitori, i en el bany, amb un disseny modern però on preponderen la fusta i les rajoles de terracota.

Una altra intervenció relitzada en aquest habitatge va ser la construcció d’un nou porxo a la part lateral de la casa, convertint aquesta terrassa en un menjador d’estiu excepcional.

 

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>