Tané Construccions aposta per la jornada compactada

Tané Construccions aposta per la jornada compactada

Fruit del nostre compromís per oferir sempre un millor servei, Tané Construccions s’ha avançat a la reforma horària i, des de fa uns mesos, aplica la jornada compactada, amb molt bons resultats. Així, la nostra plantilla de treballadors, que tradicionalment tenia un horari de vuit a una i de dos a cinc, amb una hora per a dinar, treballa ara de les vuit del matí a les quatre de la tarda.

Creiem que aquest és el futur cap a on la nostra societat s’ha de dirigir, ja que ens dóna una major qualitat de vida com a individus i optimitza el temps de treball; especialment en un sector, el de la construcció, que requereix uns temps de posada en marxa de l’obra i de recollida diaris, que amb un horari de jornada partida es dupliquen. La mesura va en el sentit de la supressió, ja fa anys, de l descans per a l’esmorzar, un costum molt arrelat al sector però que implica una parada just quan el treballador acaba de preparar el necessari per portar a terme la jornada laboral.

Es tracta de mesures que, sense perjudicar el treballador, racionalitzen l’horari i ens ofereixen la possibilitat d’una major competitivitat i eficiència, amb la qual cosa el client també hi acaba guanyant.

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>