Ampliem les oficines de STC Ibérica

Ampliem les oficines de STC Ibérica

Tané Construccions ha ampliat la seu de STC Ibérica, una empresa ubicada a Pals capdavantera en l’exportació de fruites i verdures de la Península Ibérica als països escandinaus, bàltics i de l’est d’Europa.

La història de l’empresa es va iniciar el 2004, quan el finlandès Jussi Alitalo i la seva esposa Isabel Bona van començar a teixir una xarxa de contactes amb productors hortofructícoles. El negoci va créixer ràpidament, i més tard es va incorporar al grup suec STC Greenfood.

Aquest any 2014 han estat guardonats amb el Premi Jove Empresari de Girona.

 

          

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>