Estrenem nom, imatge i web

Des de 1932, la nostra empresa ha passat per diverses mans i s’ha conegut de maneres diferents. Ara, simplifiquem el nom: passem a dir-nos Tané Construccions. Estrenem també nova imatge, incorporant l’any de fundació el logotip, ja que considerem que la nostra experiència és un valor afegit molt important.

Alhora, fem el salt al 2.0 amb aquesta web, aparador del que som i el que fem, i presència a les xarxes socials, de manera que esperem estar encara més en contacte amb els nostres clients i amics. Aquí podreu assabentar-vos de la nostra història, fer una ullada a alguns dels projectes més interessants que hem fet o estar atents a la nostra actualitat, que anirem enllaçant a la pàgina de Facebook. També publicarem algun petit reportatge sobre el nostre sector.

Benvinguts al nostre web!